YOUR NO. 1 HOME IMPROVEMENT PLATFORM

HOW CAN WE HELP YOU?

Why choose us?

Spend less money for more quality services provided
by trustworthy companies like us.
VERIFIED COMPANY
Our company is registered under CIDB, SSM and MOF.
DESIGN & BUILD
We also provide services for layout design, floor plan and 3D.
ZERO DEPOSIT PACKAGE
Affordable zero deposit package & installment payment for 6-12 months.
QUALITY
Rest assured as we will see to the end of the project to ensure the quality.
PROFESSIONAL
Staff that are friendly and ready to serve your needs.
TOP NOTCH SKILLS
Our labour force are well trained with years of experience and skills.

News & Promotions

Keep up to date with our news & promotions
Blog
7 Tips Memilih Kontraktor Rumah Idaman Anda
Read more
Blog
What is the Difference between Remodelling and Renovation?
Read more
Blog
Apa Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Memanggil Kontraktor Bina Rumah
Read more
Blog
6 Sebab Mengapa Interior Design Penting Di Sebuah Rumah
Read more
Video Reaction
Renoreaction Rumah Agam Dato Rizalman
Read more
Blog
{:en}5 Designs That Will Cool Your Home{:}{:my}5 Design Yang Akan Menyejukkan Rumah Anda{:}
Read more
Blog
3 Tips Bagi Mengelakkan Bajet Renovate Rumah Anda Hangus
Read more
Blog
Nak Pilih Kontraktor Atau Pereka Hiasan Dalaman?
Read more

Client Reviews

What people says about us

Masa saya dapat kunci rumah baru saya haritu, jenuh saya fikir macam mana nak pindah rumah baru ni. Tak kan nak biar kosong dan tak renovate apa-apa kan. Sekurangnya kena la buat plaster siling, kitchen cabinet, cat dan nak buat ID design sikit. Baru la selesa anak-anak dan isteri tinggal nanti.

Tapi masalahnya zaman sekarang ni harga nak renovate mahal lepas tu nak kena bayar deposit dulu. Risau jugak nak bayar deposit mahal-mahal takut kontraktor cabut lari.

Tapi nasib ada RENORUMAH. Diorang offer saya pakej ZERO deposit, lepas dah 75% progress baru bayar dan boleh bayar bulan-bulan pula tu! Kualiti kerja pun berbaloi sebab diorang memang jaga kualiti dan diorang juga merupakan kontraktor berdaftar! Jadi jangan risau.

Dr Ahmad, Pakar Bedah
Shah Alam

Alhamdulillah kami ditakdirkan untuk kami berjumpa dengan team Renorumah. Kak Siti rasa hasil kerja team Renorumah sangat kemas, berkualiti dan dan siap dalam tempoh yang ditetapkan. Ni lah rumah idaman akak dengan suami dan anak-anak.

Moga ramai lagi Renorumah boleh bantu orang diluar sana sebab mereka ada menawarkan pakej yang paling best iaitu untuk mereka boleh mula kerja tanpa deposit dan juga boleh bayar secara ansuran.

Pn Siti Rahimah, Peguam
Ampang

Bagi saya selain dari pakej tanpa deposit Renorumah ni. Apa yang best berkenaan servis mereka adalah mereka cover dari A-Z. Start mula saya ambil kunci dulu, mereka la yang buatkan defect inspection, proposal layout planning 3D semua. Tahu-tahu dah siap. Saya satu family semua sangat suka dengan rumah yang sangat selesa dan cantik ni. Kalau ada rezeki nak ada rumah baru lagi memang confirmas akan panggil Renorumah. Sorry, sebelum tertinggal mereka juga menyediakan pakej komprehensif maintenance rumah kami selepas kami tinggal di rumah ni. Jadi kalau ada kerosakkan ke atau perlu servis Aircond dan sebagainya kami boleh je roger team Renorumah. Memang best team Renorumah!

Tuan Zulkifli, Penjawat Awam
Putrajaya
Login
HOW CAN WE HELP YOU